Bridgeundervisning

Ballerup Bridge Club tilbyder undervisning i bridge både for begyndere og for jer, der allerede har gået på kursus, og så småt er klar til at spille i klub.

For at deltage på begynderholdet kræves der ingen forkundskaber til bridge eller kortspil generelt, og man kan komme alene eller som par.

Undervisningen er tilrettelagt, så man allerede fra første gang får kort mellem hænderne og får spillet de første spil. Se flere detaljer her.

For at deltage i kursus for intro-klubspillere skal man som minimum have gået på kursus 1 år, have gennemgået bog 1 + bog 2 i nordisk standard, og kunne deltage i en almindelig turnering uden nævneværdige tidsproblemer. Se flere detaljer her.

Både for begynderne og for intor-klubspillere er det planen at køre to forløb: ét før jul og et andet efter jul, i alt 4 kursusforløb. Disse gennemføres dog kun ifald, der er nok kursuster.

Nordisk Standard

Nordisk Standard er et undervisningssystem udviklet af de nordiske bridgeforbund. Der er skrevet i alt fire bøger. På begyderholdet undervises der efter bog 1, og med hver af bøgerne følger en CD, så det er muligt at øve melde- og spilleteknik derhjemme på en Windows baseret pc. Nordisk Standard minder meget om nogle af de andre systemer, der anvendes i Danmark.

Undervisningssted

Tapeten, Magleparken 5 i Ballerup

Uddannet bridgelærer

Undervisningen ledes af Helle Simon Elbro i samarbejde med andre frivillige fra klubben. 
Klik her for at sende Helle en mail.