Bridgeundervisning for begyndere - første gang torsdag den 13. september 2018

Kunne du tænke dig at lære at spille bridge og få dig en hobby, der kan vare resten af dit liv? Et spil, der vil udfordre og holde din hjerne i gang? Udsigten til mange timers socialt samvær og  nye bekendtskaber? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er dette tilbud om undervisning måske lige noget for dig…

Bøger til bridgeundervisning. Kursus for begyndere og let øvede

Undervisningsbøgerne

Der undervises efter Nordisk Standard bog 1 + bog 2 henholdsvis før og efter jul.
Begge bøger kan købes af bridgelæreren for kr. 200 pr stk.  Med bøgerne følger en CD, så du kan træne spillene hjemme.

Kursusgebyr

Det koster kr. 700 at deltage i hvert forløb. Kursusgebyret inkluderer: 13 undervisningsgange,  medlemskab af Ballerup Bridge Club og indbydelse til klubbens juleafslutning, samt medlemskab af Dansk Bridgeforbund (deltagelse i turneringer, medlemsbladet Dansk Bridge, adgang til hjemmesiden og meget mere).

Bridgeundervisning. Kursus for begyndere og let øvede

Undervisningsforløbet

En typisk undervisningsaften vil bestå af kort repetition af sidste uges emne, gennemgang af nyt materiale, øvelser samt spil efter lagte kort, der illustrerer det nye materiale.  Undervisningsforløbet og materialet er udarbejdet på en sådan måde, at du med stor fordel kan supplere med hjemmearbejde. Bogen indeholder gennemgang af ekstra materiale i form af både teori og spil, og den medfølgende CD giver mulighed for mange timers finpudsning af stoffet.

Der vil i løbet af kurset blive mulighed for at afprøve fremskridtet og formen i rigtige turneringer. Der afholdes turneringer for begyndere, ligesom BBC inviterer til juleafslutning og andre turneringer. Endelig er der særlige muligheder for at spille online via internettet, som vil blive gennemgået på kurset.

Klubben tilbyder del 2 af begynderforløbetefter jul, hvis der er opbakning til det.

 

Undervisningssted

Tapeten, Magleparken 5 i Ballerup

Bridgeundervisning

Det praktiske

Kurset gennemføres, hvis 12 har tilmeldt sig kurset inden den 1. september. Der vil maksimalt være 24 på holdet. Man tilmelder sig ved at udfylde formularen (tryk på den grønne boks ovenfor) eller ved at skrive en mail. Bindende tilmelding og en garanteret plads på holdet er sket, når kursusgebyret er modtaget af BBC. Vi fremsender nærmere anvisning om betalingen og andre praktiske informationer, når vi har modtaget tilmeldingen.

Undervisningen foregår torsdage kl. 19:00 – 22:00 og starter torsdag den 13. september 2018. Der undervises i alt ca. 13 gange.

To erfarne bridgelærere står for undervisningen

Poul Erik Jensen

Poul Erik Jensen

Helle Simon Elbro

Helle Simon Elbro

Poul Erik og Helle står for undervisningen med hjælp fra flere hjælpelærere.