BBC Online Turneringer

Som du ved, er erhvervslivet i øjeblikket igang med det største hjemmearbejdseksperiment til dato. Men erhvervslivet er ikke de eneste der er ramt!

I lyset af DBF har indstillet al bridge aktivitet i forbundsregi, arrangerer jeg (Esben Tind) en online-erstatning for BBCs medlemmer. Dette forgår på hjemmesiden BridgeBase.
Deltagelse kræver, at du har en bruger på BridgeBase; en bruger du kan oprette gratis her.

BridgeBase er en af de største online bridgeplatformer, og er meget brugervenlig. BridgeBase kan bruges på de fleste enheder, både PC og mac, iPads og tablets.

For at holde det til BBCs medlemmer, er jeg nødt til at kende dit brugernavn.
Udfyld derfor venligst formularen nedenunder (hvis det volder problemer, kan du også udfylde den her).

Tid & Sted

BridgeBase

Tirsdage kl 19. Vi spiller så længe der er folk, dog senest til 23.

Første gang er Tirsdag d. 17/3

Hjælp og kommunikation

Jeg vil opfordre dig til at deltage på Discord. Discord er et tredjeparts chat- og samtaleforum, der er målrettet mod at spille spil med hinanden. Du kan bruge det enten direkte fra din browser, eller downloade det som program eller app.
Discord er som kommunikationsplatform oplagt til at snakke og chatte, til dels under, men primært før og efter turneringen. Jeg vil bestræbe mig på at svare på alle spørgsmål derinde så hurtigt som muligt.

Jeg vil også primært bruge Discord til at kommunikere under turneringen, da BridgeBase's chat mangler en ordentlig gruppe-funktionalitet.

Klik på knappen nedenunder for at komme igang med BBC Discord.

Deltag i snakken, eller stil et spørgsmål på Ballerup Bridge Club Discord.

KLIK HER

Alternativ kontakt

Turneringsformat

Afhængigt af hvor mange der tilmelder sig, forventer jeg vi spiller i en samlet række. Det er som sædvanligt en parturnering, og du kan tilmelde dig med din normale makker. Ellers kan du tilmelde dig "partnership-desk" og så ser vi om ikke vi kan finde en makker til dig.

Kl. 19 starter hovedturneringen, som efter planen er en 16-spils turnering med forventet afslutning kl. 21.08. Efter ca. 20 min pause vil jeg så fra kl. 21.30 afholde kortere turneringer så længe der er folk til det, eller indtil kl 23.

Da disse turneringer ikke er sanktioneret af DBF, er der hverken handikapjustering eller mesterpoint på spil. Det er udelukkende "for sjov".

Vi spiller for så vidt muligt efter DBFs turneringsregler. Alertregler er lidt anderledes på BridgeBase, da du skal alertere dine egne kunstige meldinger (og dermed ikke makkers). "Stop" benyttes ikke. Til gengæld er der ikke chance for kulørsvigt og tabte kort.

Jeg vil opfordre folk til at udfylde et systemkort på BridgeBase, men vil dog ikke insistere på det. Alternativt kan man have en online udgave af sit normale systemkort, som man kan linke til sine modspillere. Vær under alle omstændigheder omhyggelig med at alertere og forklare dine egne kunstige meldinger.

I første omgang står undertegnede for turneringsledelse. Jeg vil dog meget gerne have nogen med-turneringsledere. Send en email til mig hvis du kunne tænke dig at være TL.

Turneringerne er ikke arrangeret eller sanktioneret af DBF eller BBC, men et privat initiativ for at holde kortånden i live i disse karantænetider. Jeg håber i tager godt imod det.

- Esben Tind